Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2015 16:30 - "Букварино" Ви прави част от нова национална образователна кауза
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1012 Коментари: 0 Гласове:
0



Играта "Букварино", която вече привлича вниманието и на сънародниците ни извън граница, кани всеки българин да стане част от една важна и иновативна образователна кауза. "Сдружение Азбукари" търси съучастници в нещо изключително, което ще е резултат от усилията на любителите на българския език и историята. Патриотичното помагало "Букварино" иска да допринесе за създаването на модерна образователна стая в българско училище.

Идеята е със събраните средства от всеки комплект "Букварино" да се подпомогне осъществяването на следващия проект на Азбукарите. Амбицията на сдружените българи е да направят съвременна стая, различна от традиционните неудобни и потискащи учебни помещения. Интериорът и атмосферата в напълно преобразения кабинет ще пренася децата в различни исторически епохи, докато боравят в учебния процес с нови технологии.

От „Сдружение Азбукари“ призовават за подкрепа, за да могат да реализират идеята си в основно училище в град Велико Търново, а по-късно и в други градове на страната. Екипът на Азбукари създаде иновативната игра „Букварино“, за да даде на децата, учителите и родителите достъп до образование, което не задължава, а просвещава.

ЦЕЛИЯ МАТЕРИАЛ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211012
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833