Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 13:00 - Гардовете към Нягол: Ще пееш „Даньова мама“, „Зайченцето бяло“ и с*ирки ши прайш!, Ангел снимал гаврите, за да се хвали
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разходки с пазарска количка и гаври от типа: „„Ши пейш „Даньова мама“ и свирки ши прайш!“ са били част от шокиращите „етюди“, които са се разиграли на паркинга на варненския Гранд мол, където е бил пребит до смърт Нягол Петров.

52-годишният мъж бил завлечен в приземието на мола, докато се разхождал в търговския комплекс и бил подложен на жестоки гаври и унижения.

При това не само от тримата обвинени в убийството му гардове – Ангел, Красимир и Цветан, а и от началника на смяната им – Светослав Миланов, категорични са източниците .„Тоя го сваляйте за ремонт“ – с тази реплика на началника на смяната гардове Светослав Миланов започва началото на агонията на Нягол, продължила около 2 часа.

Отговорникът на охранителите видял Нягол да се разхожда и разпоредил да бъде изведен, като логична причина за това „ръководно“ решение не се посочва, поне към този момент на разследването.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181694
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833