Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2014 00:44 - Владимир Кличко повали Кубрат Пулев със зловещ нокаут
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 3598 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Владимир Кличко нокаутира Кубрат Пулев в петия рунд и защити за 17-и път короната си на световен шампион в тежка категория. Двубоят между двамата се проведе в зала "o2 World Hamburg", а брутално ляво кроше на украинеца в петия рунд сложи край на шампионските амбиции на българския претендент. Поне засега. Още в първия рунд Кобрата на два пъти се озова в нокдаун след мощни леви крошета на украинеца, като и в следващите рундове българинът понесе няколко тежки удара, преид в крайна сметка да бъде нокаутиран.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ВИЖТЕ ТУК






Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. tikoev - Не е зловещ. Той игра нечестно с л...
16.11.2014 00:50
Не е зловещ. Той игра нечестно с лакъти през цялото време.
http://85.14.28.164/d/images/photos/0245/0000245456-article2.jpg
цитирай
2. iwant - Има ли значение кой е победил след ...
16.11.2014 01:06
Има ли значение кой е победил след като цялата зала българи не стихваха, Кличко беше свирепо освиркван, а „Кобра“ и „българи-юнаци“ гърмяха от трибуните?!
За мен Кубрат Пулев направи много повече от това да победи или загуби в някакъв си боксов мач, той ни предаде послание и то много ясно: Българите сме велик народ. Не се предаваме. Продължаваме напред!!!!
цитирай
3. nikita8888 - Кубрат е велик българин и много д...
16.11.2014 01:42
Кубрат е велик българин и много добър боксьор......Кличко приема извънземна химия ...тоя е нечовешки здрав ...Гордея се с Кубрат!Респект!
цитирай
4. apostapostoloff - Пак добре, че не
16.11.2014 07:13
го уби! Пулев трябва да изяде много хляб, за да се изкачи на върха.
цитирай
5. luky - Хм, яде бой от момиче. Затова хората ...
16.11.2014 07:39
Хм, яде бой от момиче.
Затова хората казват, че мълчанието е злато, ама кой слуша...
цитирай
6. aip55 - Кобрата показа
16.11.2014 07:40
техника на начинаещ боксьор.
С такъв разтворен гард на уличен бияч всеки по-опитен боксьор може да го победи.
Никаква защита не използва, когато го нападат. Е как няма да те удрят, като си разтворил ръцете и даваш възможност да те удрят, без да се защитаваш. Може да има и силен удар, но не знае как и кога да го използва. И никаква тактика от среден бой.
В първите рундове Кличко е много бърз и техничен. За това Кобрата не трябваше още първият рунд да го напада, а да се защитава и да отбягва ударите на Кличко.
За мене кобрата е имал късмет, че до сега не са му натрили носа с тази първолашка техника, която притежава и умее! Кличко беше по-стабилният и рутиниран боксьор...
цитирай
7. asthfghl - 1.
16.11.2014 12:38
> Той игра нечестно с лакъти през цялото време

Всеки боксьор използва мръсни прийоми. Нашият например получи неколкократно забележка от съдията за удари по тила в клинч.

Пс. Впрочем пише се "лакти", не "лакъти".
цитирай
8. asthfghl - 2.
16.11.2014 12:43
Пулев направи и едно друго изявление: "българите сме задружни!" Което, всеки, който е прекарал известно време сред българската общност (ако въобще може да се говори за такава) в коя да е чужда държава, ще се увери, че е пълна фантасмагория.

Всъщност Българите много рядко се подкрепят, когато са в чужбина. По-скоро гледат да странят едни от други, защото са си яли един на друг попарата. В чужбина сърбин, турчин или дори албанец ще ти помогне много повече, отколкото българин. Българинът е по-вероятно да те прецака или най-малкото злобно да ти завиди. Това е тъжната действителност.

Не знам на какво се дължи тази културна особеност. Не може да се каже, че е заради историята ни - все пак от гореизброените народи повечето кажи-речи споделят същата историческа съдба като нас. Не е от това. Просто не знам защо, но българите сме уникално прости, дребнави и коварни - особено когато става въпрос за себеподобни. И това особено много си проличава в чужбина, където лесно може да се направи сравнение с други националности. Струва ми се, че тук Пулев малко попрекали с хвалебствията.
цитирай
9. germantiger - ...
16.11.2014 17:20
Хубавото
Кубрат каза няколко думи, които ще останат паметни, защото са нужни за днешните българи - стана емблема и то положителна, такива днес български емблеми има много рядко. Силни думи от силен човек и най-важното за хората - от българин. Оставям настрана само емоционалния им ефект и това, че такива думи проблеми не решават, нито честно посочват проблемите български.

Лошото
Бгпубликата освирква чужд химн-украинския, освирка шампиона след победата му, човека не си каза думата, за разлика от възпитаните (на пръв поглед украинци) - българите изглеждаха (и на вид част от тях) като хуни. В един убит емоционално и нарочно запад - това е хубаво и лошо - в тази тема няма да влизам.

Позитивното
Мисля, че никой (поне в моите спомени, а аз братята Кличко ги гледам от десетилетия), пак казвам/пиша - мисля, че никой не е ставал три пъти от земя пред Кличко, в последните боеве никой не му е вкарал дори няколко чисти удара, а Пулев два пъти избухна и още два пъти го достигна и "нацели". Ако имаше силен удар (а Пулев за тежка категория няма за жалост) мача можеше да бъде друг.

Отрицателното
Очаквах повече с крака от Кубрат, но почти нищо... с изненада видях, че украинеца е видимо по-бърз, лявата му "кука" "от място" дори надминава тази на Томи който я правеше с телодвижение. Кубрат беше бавен и дори "не видя" куката, която го нокаутира.

Резултата или извода
Разликата между Кличко и другите е още огромна или поне голяма и забележима. Вероятно след него са Хей (който загуби от Кличко също), Поветкин (също загубил) и мисля Уайлдър (все още не е срещал малкия брат Кличко). След това "идват" като класа, струва ми се британския циганин (на прима виста името не помня) и Кубрат, след тях останалите...
цитирай
10. germantiger - и ощв Пулев първо е славянин - по ...
18.11.2014 15:31
и ощв
Пулев първо е славянин - по негови думи, в интервю, лошо няма, все пак не е казал марсианец.

Второ - преди лакета на Кличко, още в първия руънд и първите секунди имаше ЛАКЕТ НА ПУЛЕВ СРЕЩУ КЛИЧКО.

Трето - всички се допингират, вкл. Пулев, който само преди няколко гиднинбеше буквално слабоват боксьор за тежка категория и това му личи. На Кличко също му личи поради васкуларицзацията.

И финално - влизането на Кличко в клинч е в пъти по-нормално от ударите в тила и бъбреците, които нанасяше Кубрат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6181063
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833