Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2014 23:09 - Не подценявайте интернет писачите, Арабската пролет тръгна от тях
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 695 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Често се появяват интернет критици, които упорито твърдят, че хората пишещи във виртуалното пространство си губят времето и тяхната дейност е безсмислена и не води до реални резултати.

Най-силният аргумент за оборване на едно такова твърдение е факта, че Арабската пролет тръгна именно от виртуалната мрежа. Как щеше да се обединят усилията на недоволните от диктатурите, ако не бе интернет пространството, което се надигна срещу режими властващи в продължение на десетилетия.

Именно за това е разбираемо, че и днес някои хора изпадат в ужас от възможностите на интернет и особено от социалните мрежи. Възможности за общуване без възможности за цензуриране, това е огромната сила на виртуалното пространство. Не случайно именно поради голямото развитие на интернет и социалната мрежа много от кандидат-депутатите, активно се рекламираха именно в глобалната мрежа. Все по-често виждаме и партийни банери по сайтовете. Политиците винаги знаят, от къде могат да си набавят аудитория и бързат да се възползват от тези възможности.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК


Тагове:   медии,   интернет,   блогъри,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - da
09.10.2014 09:51
вярно но и да не подценяваме и другиtе , вече платени медии
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211499
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833