Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2014 12:52 - След целувка на принца Борисов, всяка жаба може да стане принцеса
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
2



Bgpravda получи писмо от Иван Петров, публикуваме го без редакторска намеса: Една разумна в основата си идея, като създаването на работническо-мениджърски дружества, в крайна сметка бе доведена до гротескно обсебване дяловете на нейните членове от малки групи, превърнали се в последствие в български олигарси.

Жив пример за това е „Мел инвест холдинг“, в което срещу два килограма брашно бяха получени огромни собствености в градовете Сливен, Карнобат, Бургас, Варна, Пазарджик и др.


Интересно и странно съвпадение в милионерската листа на ГЕРБ са лица, тясно обвързани със споменатия холдинг. На първо място, водачът на листата Десислава Танева, влизайки в политиката, тя прехвърля дяловете си на Мария Щерева Белова-сегашна трета в листата за народни представители, на 19.08.2008г. във фирма „Транс сървисис“.

От друга страна, на 04.08.2009г. Коста Димитров Каранашев-годеник на Десислава Танева и ръководител на ГЕРБ-Котел я замества в съвета на директорите на „Мел инвест холдинг“ и приема дяловете й на стойност десетки милиони и ги държи до 25.08.2010г, когато Танева, в знак на добра воля, го прави шеф на Напоителни системи-клон Сливен-Ямбол и така богословът по образование се преквалифицира на...хидролог.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК



Тагове:   избори,   фирми,   ГЕРБ,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180739
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833