Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2014 19:27 - Истината излиза на бял свят: Протестиращ срещу “Орешарски”: Манипулираха ни, срамувам се!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 689 Коментари: 0 Гласове:
1



„Искрено и сърдечно отправям тези редове в социалните мрежи с цел осъзнаване на основание единствено и само прозрачност и истината такава, каквато е.

В хаоса, създаден в стремежа на службогонството на проф. Близнашки, наред с вече произтичащата истина за лицата, избрани в уж „служебно” герберско правителство, ще допълня истината за г-жа Спаска Михайлова Петрова – избрана за зам.министър в МТСП с ресор социални помощи, социално включване и децата.

Кой и как номинира г-жа Спаска Михайлова, така известна от село Хайредин, обл.Враца? Разбира се вече е ясна информацията за номинацията й от фондация „Национална мрежа за децата”. Как и по какъв начин е избрано точно това НПО, как се взема решение от едно НПО, когато председател /по устав – Георги Богданов е издигнал еднолично номинацята на г-жа Спаска Михайлова Петрова? По устав тя е в това НПО в качеството си на член на Kонтролния съвет на фондацията.

Сдружение „Нов път“ – Хайредин, на което г-жа Спаска Михайлова Петрова е председател, е член на фондация „Национална мрежа за децата”. Първи факт – много ли е трудно председателката на едно сдружение да се самопредложи както и е станало, чрез писмо? Втори факт – г-жа Спаска Петрова е българска гражданка от ромски произход известна със сдружението си „Нов път” с. Хайредин. Разбира се председател от скоро е съпруга й Михаил Михайлов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208740
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833