Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2014 11:51 - КОЙ ни управлява? Вижте скандалните факти!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 987 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Връщането на комунистическите фамилии на власт фактически обезсмисля усилията ни през целия преход. Пак ни управлява БКП!

Сергей Дмитриевич Станишев
Бивш премиер, председател на БСП

Баща му Димитър Яков Станишев е най-младият партизанин от отряда "Чавдар" и секретар на ЦК на БКП. След Деветосептемврийския преврат от 1944 г. Станишев заминава за СССР, където учи история, подготвя и защитава дисертация по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.

Бойко Борисов
Бивш премиер, лидер на ГЕРБ

Член на БКП и син на полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков.

Росен Плевнелиев
Президент

Платен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел "Пропаганда и агитация" на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.

Цветан Цветанов
Бивш шеф на МВР, ГЕРБ

Син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Николай Младенов

Бивш министър на МВнР, ГЕРБ

Баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление – свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.  Според някои медии Николай Младенов участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.

Симеон Дянков
Бивш финансов министър, ГЕРБ

Продукт на седмичната детска градина. Отгледан от властна майка и втори баща пастрок, малкият Дянков е бил в почти еничарски условия на израстване като дете и юноша. Бившият финансов министър се оказа отгледан от майка и баба със здрави комунистически убеждения и принципи, под силното влияние на Макаренко при възпитанието на своя син и внук. След 10 ноември 1989 се премества във Виенския университет (според Иван Славков е изпратен във Виена през 1988 г. от Фондация "Знаме на мира" на Людмила Живкова, ковачницата на млади и отворени за света комунистически кадри.), а след това в Свободния университет на Западен Берлин. 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК


Тагове:   БКП,   ДС,   кой ни управлява,


Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. injir - Последният е най-страшен. . . Пр...
07.07.2014 12:41
Последният е най-страшен... Продукт на властна майка и баща пастрок..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204568
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833