Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2014 21:46 - Вижте хората, които разпалиха банковата криза
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1994 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
И петимата души, които бяха арестувани от агенти на ДАНС в столицата заради атаките срещу банковата система през последните дни, работят за инвестиционния посредник „Глобал Маркетс“.В събота първо е задържан един от компютърните специалисти във фирмата. Той е посочил останалите четирима.


В неделя агенти на ДАНС са щракнали белезници и на ръцете и на един от двамата собственици на „Глобал Маркетс“ Йордан Моллов. Останалите четирима, които са в ареста, са свързани с него.

Йордан Моллов e бакалавър по международни отношения от SUNY New Paltz, САЩ и магистър по бизнес администрация от Fordham University, САЩ. Бил е стажант в централата на Oбединените нации в Ню Йорк. Работил в няколко хедж фонда в периода 2006-2009 г. в Ню Йорк.

През 2009 започва работа в „Глобал Маркетс“ ООД като анализатор. През август 2009 става втори управител в „Глобал Маркетс“. През януари 2011 става партньор в „Глобал Маркетс“ ООД заедно с Кирил Джабаров и Роберт Димитров.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. neshin - ВИЖТЕ СПИСЪК НА ОНЕЗИ, КОИТО ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНОТО СЛОВОБЛУДСТВО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
30.06.2014 22:18
И си направете анализа кой какъв, с кого и как ще играе преди изборите, на изборите и след тях. Изреждаме онези, които в различна ситуация, ако подобно престъпно поведение не бе демонстрирало лицето Бойко Методиев Борисов, а някой друг, щяха да продънят небесата с декларации, публикации и политическо заклеймяване. СЕГА обаче, въпреки безпрецедентния пробив в националната сигурност, ТЕ МЪЛЧАТ КАТО ЗАКЛАНИ:

1. ДПС.

Неми са за изявленията на Бойко Борисов, разпалващи банкова и национална криза. Впрочем, ДПС са неми и за зулумите на варненския кмет Иван Портних от ГЕРБ, дори и след жестоката трагедия с наводнението в „Аспарухово”. Безпрецедентно ДПС „пропуснаха” и скандала с Октай Енимехмедов, който ПРОТИВОЗАКОННО СЕ ЯВИ В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ДОКАТО Е ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ, ЗА ДА ЧЕТЕ ДЕКЛАРАЦИИ. Мълчат и за безобразната некадърност на МВР и ДАНС.

2. БСП.

Вял опит на Станишев да промънка нещо за подстрекателствата от страна на Борисов. Впрочем, Антон Кутев и Бойко Борисов се държаха като сиамски близнаци. БСП мълчи и за безобразията вършени от Община – Варна в лицето на ГЕРБ-кмета Иван Портних.

3. Реформатори, протестъри, жожета и подобни прокопиевци.

Мълчат за безумните думи на Бойко Борисов. Протестни мрежи и всякакви други образувания са в кома. Бойко Борисов за тях е свещена крава, дори и да гръмне някой на площада. От Едвин Сугарев до Георги Марков никой не е разтревожен от престъпните изявления на лицето Бойко Методиев Борисов.

4. Меглена Кунева и присъдружни.

Неми за поведението на Борисов.

5. Валери Симеонов и някакъв си фронт.

Неми за подстрекателското поведение на Бойко Методиев Борисов. Вместо това – дежурен гост при Любица Кулезич и Цветанката.

6. Слави Бинев

Мълчи. Хвана го фира.

7. Яне Янев

Той по темата за престъпното поведение на Бойко Борисов, когото щеше да уволнява, е с пълна уста и затова не може да говори.

8. Медии – за „големите” телевизии е ясно – причината е, че не били на Бойко Борисов, затова мълчат и темата е табу.

В пълен унисон с тяхното мълчание са и медиите обаче от т.нар. „медиен монопол”. Изумително сходство – Борисов и там е табу.

9. ДАНС, МВР

Излишен е коментар. Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев, Георги Великов са от котилото на Борисов и Доган. Едновременно. Затова критики към тях НЯМА нито от протестъри, нито от телевизии, нито от реформатори. Цялата компания „смс – терористи” и 8 000 000 сигнала да получи срещу Бойко Методиев Борисов, ще арестува пак Чикагото, Лос Анжелоса и в краен случай Одесата.

10. Прокуратурата

Заедно с МВР и ДАНС една година задържаха всякакви лица при всякакви копи-пейст акции а ла Цветанов, но никога Бойко Борисов. Чака се „добро”. От кого трябва да дойде „доброто” и на Мунчо в тази държава му е ясно.

11. БАСТА.

Като шушумиги забравиха даже “лошия” Цветанов и се надупиха на “добрия” Борисов. Във Варна има един лаф, който се употребява в такива случаи – измекяри.

12. АБВ.

И те мълчат за вакханалията на Борисов.

Иначе Борисов бил в „опозиция”. А пък всичките гореописани били “опозиция” на Бойко Борисов.

Блаженни са верующите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182540
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833