Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2014 21:10 - ГАД или тайната коалиция
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 765 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Bgpravda научи, че тайни преговори предвиждат новата управленска коалиция да бъде между ГЕРБ, АБВ и ДПС (ГАД). Идеолози на политическото ГМО са Бойко Методиев Борисов и Ахмед Доган.

Целта е да се направи правителство от около 140 депутати, което да даде пълна свобода на бъдещите министри, водени от Бойко Методиев Борисов.

Друга цел е чрез ГАД да бъде пратен в изолация Сергей Станишев, който е най-големият противник на коалиция между БСП и ГЕРБ.

Не случайно и Георги Първанов и Румен Петков говорят изцяло против БСП и Сергей Станишев и не обелват и дума срещу ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Така още от сега се подготвя почвата за бъдещето обединение между ГЕРБ и АБВ.

От своя страна хората на Доган искат да запазят властовите си позиции, за да продължат към тях да валят обществени поръчки и за целта са склонни да играят с ГЕРБ.

Вече е подготвена и медийната стратегия за презентиране на новата коалиция. От ГАД ще твърдят, че най-голямото зло е БСП и трябва да има обединение в интерес на това "червените" да бъдат изтласкани извън борда на управляващия кораб.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211199
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833