Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2014 17:39 - Всички политически реакции след правителствената драма
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
0



Поздравявам Станишев за смелата позиция, че призна загубите от изборите и като истински демократ счете, че народният вот е най-важен и трябва да има избори.
Така коментира от Вашингтон за „Фокус” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов думите на соцлидера, че правителството трябва да подаде оставка незабавно след преодоляване на вота на недоверие и изборите да са през юли.

„Оттук нататък следват чисто прагматични неща, технологични срокове, консултации при президента и както виждате нито злорадствам, нито се радвам, защото финансовото-икономическо състояние на страната е катастрофа. Трябва да се съобразим с това, че е летен период и има отпуски, но ГЕРБ е готова за избори, така че когато президентът ги назначи - тогава”, допълни Борисов.

От ГЕРБ вече поискаха предсрочни парламентарни избори на 28 септември.

Бившият премиер каза още, че трябва много внимателно отговорните партии да проведат дебат по датата на изборите, но това ще го реши президентът.
Той призова след това да се помисли как биха могли през тези един-два месеца работа на служебното правителство то да бъде подкрепяно, за да започне незабавните реформи, които за втори път в една седмица ЕК казва, че трябва да бъдат направени.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205509
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833