Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2014 08:18 - Вижте защо убиецът от Джебел заклал малката Джейда
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1382 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Убиецът от Джебел заклал малката Джейда, защото се разплакала, а по брадвата, която 18-годишния Мерт скрил зад гардероба, имало коса. „Ужасен съм от това незачитане на човешкия живот. Шокиран съм от тази асоциалност и примитивния начин на мислене на това момче“, заяви директорът на ОД на МВР-Кърджали комисар Петко Деведжиев по повод двойното убийство на майка и дъщеря в Джебел.

„Не видяхме грам съжаление, нито желание да преосмисли случилото се“, допълни той.За станалото са разпитани 11 души, като накрая останали двама-трима от обкръжението на убитата Джейлян. Сред тях били Мерт и Орхан, бившият съпруг на мъртвата, пише „Стандарт“. Разследващите потвърдиха, че 24-годишната жена имала страстна любовна връзка с Орхан, бащата на момиченцето, последвана от бурен развод. Окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров подчерта, че разследването е на ден и половина, но прокуратурата и полицията са работили в пълен синхрон. „За по-малко от два часа след подаване на сигнала бяха сформирани екипи от експерти. При аутопсията са участвали и съдебни лекари от Пловдив“, уточни Лазаров.

Убийството на Джейлян и Джейда е извършено в периода 20-21 април, посочи окръжният прокурор на Кърджали Светлозар Лазаров. Мерт направил пълни самопризнания. Той влязъл през балконската врата, откъдето и се измъкнал след това с откраднатите 200-300 лв. При разследването е установено, че по тялото на Мерт има охлузвания, които са последица от прескачането на балкона. Ударите са нанесени с брадва, която е намерена в дома на Мерт зад гардероба.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК



Тагове:   Убиец,   Джебел,   Джейда,   Джейлян,


Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. minevv - да
29.04.2014 09:45
толерантност... - оставете го да е различен
даже да го наградим ..
цитирай
2. danailvdimitrov - ами да виж го на снимката какъв е куул
29.04.2014 16:06
с фешън прическа- плези се, отворен млад тийн- може да стане евродепутат от партията на педофилите-канибали.

Вчера гледах по руската телевизия за хваната банда от тийнеджъри в Хабаровск. Бяха също такива нагли пред телевизионните камери.

Само,че руснаците взели че ги осъдили съответно на по 25 години и няколко от тях на доживот, а двама "се саморазстреляли" по време на залавянето им.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213165
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833