Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2014 21:34 - Цвети Кирилова: Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 983 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Писах напоследък по темата за това как малцинството дискриминира мнозинството в България и е съвсем точно така. Писах как всъщност се защитават малцинствените права, като грубо се погазват тези на мнозинството, а ежедневните публикации и реакции на хората доказват ширещата се несправедливост.

Писах, че за да мрънкаш само за права и свободи, трябва да си наясно със задълженията си. Именно изпълнението на законите да е и за малцинствата, и за мнозинството. Но везните на безхаберието на закона натежават към малките групи и в мига, в който някой види плодящата се слободия, веднага един гърлен глас кресва: "дискриминация, сегрегация, нарушаване на човешки права" Аз питам къде са правата на българския данъкоплатец? Къде са правата срещу беззаконието?

И точно тази пчеличка, българският данъкоплатец, пълнеща държавната каса всекидневно, за да могат да ядат и малцинствата, трябва да се ползва категорично с ясни права. Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Какви права търсят хора, които нямат отговорности и задължения? ЗНАЯТ ЛИ МАЛЦИНСТВАТА, ЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С ПРАВАТА?

Когато започнат да учат, да пожелаят да се интегрират, да пожелаят да работят, да си плащат консумираното, да се издължават с данъци за инак неангажираното им към държавата съществуване и понесат глоби и наказания за безумията, които вършат, тогава малцинствата ще имат претенции за права равни с тези на мнозинството. Защото точно тази наклонена везна е в услуга на викащите "дискриминация". Няма да се изненадам, ако вече са 2 800 000 всички общо.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - Много пъти съм подчертавал,че не са ни виновни малцинствата,
28.04.2014 21:44
макар,че скоро такива ще станем и ние.Не са ни виновни и политиците,нито олигарсите.Всички тях ги създадохме ние и САМО НИЕ МОЖЕМ ДА ГО ПРОМЕНИМ.За сега,обаче,няма никакви признаци за това.И да си бръмчим по форумите и да псуваме пред телевизорите,щом чинно си плащаме лептата за политици и "малцинства",хак ни е.Толкова.Просто и ясно.
цитирай
2. minevv - да
29.04.2014 09:26
точно написано
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180933
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833