Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2014 15:38 - Белия генерал или Кокаиновия крал
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 767 Коментари: 0 Гласове:
0



Хората искат да се върне старото време на Тодор Живков. Тази констатация направи Николай Бареков в предаването на ТВ7 "Поверително от NL".

Причината за това, според него и неговия заместник в партията Росен Петров, е че политиците, които бяха начело на държавата през последните 25 години направиха така, че на хората Тодор Живков взе да им липсва. "Те изпитват носталгия, и което е още по-любопитното, е че и младите хора разсъждават по същия начин, без дори да са го виждали в действие", констатира Бареков.

В предаването той признава още, че не може да приеме факта, че човек, който е охранявал Тодор Живков днес да има претенции да ръководи дясна партия, визирайки Бойко Борисов, който беше един от бодигардовете на бившия първи в онова време. "Цецка Цачева, Цветан Цветанов, Искра Фидосова и г-н Борисов да са в дясно, малко ми идва в повече, заради това избягах от там и отидох в центъра", споделя Бареков. "Забелязвам, че в политиката колкото повече лъжеш, толкова за по-голям политик те приемат", констатира с болка лидерът на "България без цензура".

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205087
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833