Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2013 00:26 - Да протестираш като уринираш пред Народното събрание
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1289 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Софийски протестиращ разбуни сериозно духовете в социалните мрежи. Снимка на млад мъж, уриниращ пред Народното събрание по време на антиправителствения протест, се превърна в най-коментираната тема около уличните демонстрации.

Гнусният кадър е сред рекордьорите по споделяния през последните няколко дни.

Още по темата вижте ТУК



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. kmetova - Ако това са "граждански" протести, аз съм мис свят
14.09.2013 09:07
Че то не е само този. Един друг пък беше седнал по гол задник върху специално донесена тоалетна и държеше плакат на който пишеше, че сере на правителството. сигурно е мислил, че е много оригинален, умен, красив и интелигентен. Пикаещият е наистина гнусен простак, но все пак би могло да се каже че не е могъл да стиска повече, защото цял ден е киснал по площадите и накрая наистина вече не е издържал, но другия с голия гъз се гордее с творчеството си. За него май няма определение. Какъвто и епитет да се каже, все ще е малко. Къде по света се е случвало такова нещо та да му се даде някакъв смисъл, израз, съдържание? Тези протестиращи толкова много прекалиха с тъпите си изцепки, че направо оскверниха правото на свестните и искрени граждани да изразяват недоволството си. Хубава работа, ама българска. Следващият път когато отново се съберат хора на улицата наистина спонтанно, вече ще има едно съмнение че са организирани, манипулирани, че някой ще им плати сутрешното кафенце, че ще си спретнат карнавал по голи цици и подобни скапани идеи. И защо "спонтанните и интелигентни" протестиращи търпяха 3.5 години башибозуците от ГЕРБ и простотията на пожарникаря?
цитирай
2. zarenkow - Този беше контрапротестиращ,
14.09.2013 17:34
за да изрази единомислие и единодействие с правителството и народното събрание.
цитирай
3. danailvdimitrov - не харесвам комунистите, но ако те предизвикат нова имигрантска вълна от....
15.09.2013 12:43
такива "умни и интелигентни" чуждопоклоници и недоволни от живота сноби, към тяхният лелеян извратен Запад - бих се замислил дори да гласувам за тях.

Е сигурно няма да го направя, но...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211115
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833