Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2012 15:08 - Позор! Стойчев излъга 20 000 българи
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.05.2012 15:09


Радо Стойчев не се държа мъжки, докато беше треньор на България. БЕШЕ, защото ако не си подаде оставката до ден-два, ще го уволнят позорно.

От първия момент, когато пое отбора, той говореше за напускане. Каза го и преди полуфинала: "Ако не вярвах, че ще сме на финал, нямаше да съм тук и отдавна щях да съм си тръгнал".

Стойчев, време е! ТРЪГВАЙ СИ! Самолетът за Милано е днес в 11,55 ч.
Не знам колко вярваше във финала, но знам други неща. При 18:14 в третия гейм този "треньор" извади най-добрия играч на света и пусна някакъв Скримов. Този кой го е излъгал, че е треньор, не знам. Скримов кой го е излъгал, че е волейболист, също не знам. Знам, че Стойчев работи в Италия. Знам също, че италианците искат да се класират на олимпиадата. На всяка цена. Та, Стойчев, нарочно ли провали отбора или толкова си можеш?

Вие да сте виждали Моуриньо да вади Кристиано Роналдо срещу Барселона при нерешен мач? Няма и да видите. Да сте виждали Гуардиола да вади Меси срещу Реал при нерешен мач?
Прав е Любо Ганев. Стойчев носи цялата вина за тази загуба.

Прав е Владо Николов, когато казва, че много неща могат да се кажат за Тренто и Стойчев.
Стойчев се самозабрави. Помисли се за велик, за най-великия. И Господ му показа къде всъщност му е мястото. Лошото е, че повлече и нас.
Този най-нагло, безцеремонно и без изобщо да го е срам излъга 20 000 българи. 12 000, които бяха в залата на полуфинала и още поне 8000, които вече имаха билети за финала. Това само Стоичков го е постигал.

Тъжно и позорно е финал на олимпийска квалификация да се играе пред празни трибуни. Стойчев го постигна.
Постигна и други неща. Провали се на всички турнири, в които участва като треньор на България. Провали инвестиция за милиони левове. защото толкова ни струваше домакинството на тази квалификация. Милиони левове.

И не ми се мисли, че може да е направил още нещо. За последно националният стадион се напълни на мач на футболистите на България срещу Хърватия и Швеция през 2005 г. Мачове, които Стоичков позорно загуби.
Ще се напълни ли тази зала още веднъж за волейбол след позора на Радо Стойчев?
И този си позволява да ни каже, че го е срам, че е българин.

Да сте чували такава глупост от Илиана Раева? Тя организира Световна купа в София (през нощта заради волейбола), зарадва 10 000 българи и спечели два златни медала. А Стойчев ни излъга, че ще класира отбора на олимпиадата и отгоре на всичко каза, че го е срам, че е българин. Е на това се вика гьонсурат.
Аз не искам такъв треньор за България.

Цветан Ламбрев




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202892
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833