Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2012 14:36 - Нова “калинка” във властта: Делян Добрев не е в регистрите на Wesleyan University
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1766 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нов скандал с поредното назначение на “калинка” във висшите етажи на властта. На страницата си във Facebook разследващият журналист Григор Лилов съобщава, че новоназначения от министър-председателя Бойко Борисов министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев не присъства в регистрите на университета, в който твърди, че е учил в САЩ.
 
В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерски съвет пише, че “тежката артилерия на ГЕРБ” “се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.”

На стената си във Facebook, журналистът Григор Лилов пише:
 
“Donchev, Dilyan 2002 Harvard 2009 IFC KSG
 
Това е записано в страницата на университета,(
http://www.wesleyan.edu/econ/newalumni.html) която твърди, че е завършил новият ни министър. Онзи Дилян обаче не е този, нашия Дилян. Онзи е Дончев, а този – Добрев. Онзи е единственият българин, завършил този университет, а този въобще няма магистратура. Онзи доучва в Харвард и получава титлата магистър, а този си остава с титлата специалист (така се води в списъка със специалности на ВУЗа. В нито един от 19-те ВЗУ в САЩ с такива имена (всички са създадени от методистки и др. църкви) няма нито един българин с данните на Дилян Добрев. Онзи Дончев работи в Световната финансова корпорация и се легитимира като нямащ нищо общо с новоизгрялата звезда Добрев, издигната от Бойко Борисов. Тя, звездата се подвизава в хасковската администрация, в “Нютон финанс България груп”, доскоро като заместник-министър, а съвсем прясно – като министър (“В състояние сме да приемем ВРЕМЕННА ИЛИ ДЕЙСТВИТЕЛНА РОЛЯ на главно изпълнително лице, главно оперативно лице или главно финансово лице” , “комуникация с местни лица и държавни власти и широка гама от различни спомагателни услуги като уреждане на … направляващи услуги ??!!!… преводи (финансови!!???!!!) и т.н” – цитати от услугите на фирмата, която се занимава и печели от проекта АЕЦ Белене и в която е бил). Специализацията в авторитетния лондонски университет по икономика и политика също е спорна, понеже по същото време той е в Хасково като общински служител и технически подпомага немската правителствена програма GTC и това е отбелязано в техните документи. Има и още много, но и това стига за сериозни въпроси към бившия младежки кадър на НДСВ и сегашен държавник на ГЕРБ.”

 
Делян Добрев няма да е първият в правителството на Бойко Борисов, за който има съмнения около образованието и квалификацията. Само ще изброим имената на видни ГЕРБ-ери от “дългата скамейка” на Бойко Борисов: Калина Илиева (христоматиен пример), Румяна Желева, Георги Харизанов (българския Бил Гейтс).

pressclub.bg




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. x2012x - Бащата
23.03.2012 14:47
Таткото на Делян Добрев е последният партиен секретар на БКП в "Кремиковци"
цитирай
2. gocho52 - Ле лееее...
23.03.2012 17:50
Лъжливите!
цитирай
3. анонимен - Убийствени документи за министъра-Октопод и Калинка
29.03.2012 21:53
Тази вечер СКАТ ще качи днешното предаване на Григор лилов за дипломата и нарко и контрабандномафията, с която е съдружник номия министър. Фактите са убийствени. водещият пусна пост във Фейсбук с тях. Вижте ги, понеже той прогнозира и ситуацията около реактора и Южен поток.
http://www.facebook.com/grigor.lilov?ref=tn_tnmn
И ще добавя - реакторът по-малко руски ли става, ако отиде в Козлодуй
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213143
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833