Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2012 17:51 - Семейство си докарва по 300 лева на час от оргии
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.03.2012 17:51


Варненското семейство Ковачеви си докарва по 300 лева на час от секс услуги. В платените оргии участвали майката, дъщерята и бащата, когато клиентите поискат, съобщи “Република”. Ковачеви намират в интернет мераклиите, за платена любов. Оставят свои координати и чакат да бъдат потърсени. Фамилията не праща снимки и не отговаря веднага.
 
Тримата изпълняват всякакви секс фантазии и никога не правят намаления от цената, дори да ги поръчате за повече от час. Ковачеви обитават скромен апартамент в центъра на Варна и се придвижват с такси. Не правят оргии извън морската столица, защото не искат да имат усложнения. Бащата е този, който уговаря клиентите. Заявява, че трябва да знае ден преди срещата. “За да мога да подготвя жената и дъщерята”, уточнява той по телефона.
 
Експеримент на вестника установява, че семейството често урежда срещите си в семеен хотел в центъра на морската столица. Предлагат мястото, защото било достатъчно дискретно, а управителят – техен приятел. Майката – 50-годишната Юлияна, дъщерята – 21-годишната Елина и бащата Милен се появяват в уговорения час. Главата на фамилията уточнява “подробностите”. Дамите-секструженички веднага се разполагат на леглото и без условности започват да се разголват. За да “разчупи” обстановката Милен разговаря с “клиентите”. Обяснява, че винаги присъства на секса, който правят двете жени – хем да бъде тяхна охрана, “защото никога не знаеш на какви хора ще попаднеш”, хем са участва и той. “Ако ме искате, мога да се включа”, пояснява 51-годишният мъж.

Ковачев обяснява, че с времето е намерил постоянни клиенти, но въпреки това няма доверие на никого. Споделя, че тримата имали сериозни професии, но допълнителният доход с оргиите не бил за изпускане. Пък и им харесвало.
 



Тагове:   оргии,   семейство,   секс,   300 лева,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6211329
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833