Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2012 08:43 - Чочо бил пребит в полицията, а пръстите на ръцете му - счупени
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 860 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Стойчо Стоев-Чочо е бил пребит в полицията, а пръстите на ръцете му - счупени, заявиха негови близки от Перник. Те питаха: “Как e могъл да държи пистолет и да дръпне спусъка?” Тялото на мъжа, който се простреля в устата в присъствието на спецполицаи от ГДБОП, е върнато на роднините му, които го погребали в тесен кръг в неделя, пише вестник "Труд".

Версията за побой над Чочо обаче противоречи на думите на свидетел, който го видял миг преди фаталния изстрел. При влизане в жилището го водели цивилни ченгета “с шкембенца”. Чочо бил пребледнял, но спокоен. Намигнал на съседите си, дори се усмихнал, казвайки им: “Искат да ми припишат нещо.”

За смъртта на 36-годишния Стойчо Стоев, заподозрян за отвличането и убийството на Мирослава от Перник е образувано дело по чл. 115 (умишлено убийство) от Наказателния кодекс. Това каза окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов

Стойчо Стоев-Чочо, един от похитителите на убитата Мирослава от Перник, се застреля в дома си на 12 януари, докато е бил на оглед с полицаи. Заради самоубийството вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че ще има наказания за служителите, които са го допуснали и го определи като голям пропуск, но го отдаде на преумората и предоверяването.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203410
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833