Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2011 19:59 - Сидеров изгони Димитър Стоянов от "Атака"
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1285 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.11.2011 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Евродепутатът и доведен син на Волен Сидеров - Димитър Стоянов е изключен от партия "Атака" след заседание на Съвещателен сбор на партията.

Сред мотивите са, че Стоянов е злепоставил и уронил престижа на "Атака" и ръководството й с публичните си изяви.

Насрочен бе V редовен Национален сбор на партията и единодушно бе приета следната декларация.

ДЕКЛАРАЦИЯ

Изминалите президентски и местни избори бяха най-фалшифицираните в новата история на България. Не приемаме за валидни избори с над 700 000 недействителни бюлетини. Не може да смятаме за редовно проведени и честно преброени избори, в които ОИК София официално заявява, че 100% от протоколите са сгрешени. Не приемаме нападките за провал на АТАКА в избори, проведени по недемократичен, не правов и манипулиран начин с масово купуване на гласове от страна на управляващата партия ГЕРБ.

Целта на подменения вот е ясна – да се наложи уж двуполюсен модел ГЕРБ-БСП, които водят една и съща колониална политика, както и да се легитимира ДПС отново като единствен политически балансьор.

В последните месеци стана ясно и кога точно започва този замисъл. Според излязлата наскоро информация от Уикилийкс през 2006 година Бойко Борисов обещава пред американския посланик, че ще унищожи партия АТАКА и национализма в България. Днес виждаме ясно, че той следва неотклонно своето обещание. По наши данни около 10% от вота за Волен Сидеров са били заличени, чрез директни фалшификации на всички нива - от СИК до “Информационно обслужване“. Ясно е, че срещу единствената националистическа партия, успяла да направи парламентарен пробив през последните две десетилетия, се води безкомпромисна война.

Затова в предстоящия период до следващите избори е нужна пълна мобилизация на силите. Всякакви намеци за оставка на създателя, идеолог и водач на партията Волен Сидеров приемаме като част от заговора да се унищожи идеята на патриотизма у нас.

Ние, народните представители, областните координатори, общинските координатори и активистите на АТАКА няма да допуснем това и стоим категорично зад лидера на ПП АТАКА Волен Сидеров.



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213118
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833