Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2011 14:29 - Нощните забавления се пренесоха онлайн
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 721 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.10.2011 14:30


image

Фейсбук пренесе голяма част от живота ни в Интернет. Прекарваме все повече време там, споделяйки по-голямата част от ежедневието си. Социалната мрежа, обаче, заприлича на виртуална говорилня, в която всеки казва нещо, но кой всъщност го „слуша”?. Може да е много по-забавно!

Като допълнение в онлайн пространството и като опозиция на социални гиганти се развиват все повече приложения, които наподобяват истинския живот (life-like applications). Социалните игри (social games). Едно от последните предложения, което прави силно впечатление, е ПопоРоко Клуб (https://apps.facebook.com/poporoko/).

Това е социално приложение, което представлява вируален нощен бар. ПопоРоко също върви с повечето традиционни опции, но по леко различен начин. Профилите, листите с приятели, опциите за комуникация - отчетливите черти на социалната мрежа са налице, но има и още - високо ниво на интерактивност с околната среда, с приложението като цяло, което създава моменти на забавление в същото време, докато тече социалната комуникация. Нещо повече! В ПопоРоко можеш да бъдеш не само около приятели, но също и около много непознати, които от своя страна бързо могат да се превърнат в новите ти приятели.
И всичко това се случва в реално време.

Разликата е, че "нощният" живот тук никога няма да спира, а всеки ще има възможност да решава за себе си кога да се присъедини, кои от приятелите си във Фейсбук да покани (за да получи бонуси), до кога да продължи купона и дали да бъде обикновен посетител или да е в центъра на прожекторите - Краля/Кралицата на партито.

Искаш да поканиш приятел(ка), за да "изпиете" по едно питие, да послушаш хубава музика, както и да поръчаш твоята любима песен - всичко това е възможно в ПопоРоко. За хората, които не ползват Фейсбук приложението е достъпно и оттук - www.poporoko.com

ПопоРоко е безплатно приложение и набира все повече популярност. Всички са поканени там,

...където започва виртуалното парти!






Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204872
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833