Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2011 16:54 - Сензационни разкрития за BG Мафията
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2206 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 30.09.2011 17:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес бяха направени сензационни разкрития за BG Мафията, но предстои да видим, какво част от тях са истина. През февруари 2008 г. Алексей Петров, тогава агент на ДАНС, извиква Пламен Устинов на басейна "Спартак" в София и му представя един мъж, който щял да му бъде шофьор при ликвидирането на Гриша Ганчев. Това разказва самия Устинов на пресконференция в БТА, цитиран от БЛИЦ.

Устинов твърди, че след това е разказал за срещата на бизнесмена, не иска пари, само моли за закрила от Трактора. Гриша Ганчев разказва за това на президента Първанов, който организира среща на бизнесмена с Алексей Петров. "Какво са си говорили тримата аз не знам", каза Устинов. Скоро след това беше отвлечен Ангел Бончев," - поясни той.

Според него Алексей Петров отдавна има политически амбиции - хората, които най-много му пречат , които най-много мрази са Бойко Борисов и Ахмед Доган. Вероятно за тях се е отнасяло предложението - ако свършиш добре работата с Гриша Ганчев, ще ти "поръчам" и политици.

Пламен Устинов уточни, че Алексей Петров предложил 170 000 евро на него и избрания за шофьор за убийството на бизнесмена Гриша Ганчев. Вероятно са искали да му вземат част от бизнеса, уточни той за причината да бъде "поръчан" Гриша Ганчев.

През юли Пламен Устинов е уволнен от НСО. "Казват, че съм говорил 2 000 секунди с Дубай... Уволнението ми минава през президента Първанов".




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. andrei - КОЙ ЛИ ЩЕ
30.09.2011 17:16
ПОВЯРВА НА ТОЗИ РУСНАК!ХАЙДЕ ХОЛАН,НИЕ НЕ ЯДЕМ ДОМАТИТЕ С КОЛЦИТЕ....
цитирай
2. анонимен - Компания «Газовоз» — автономная газификация. Профессионально
02.02.2012 07:59
<img>http://www.gazovoz.com/images/logo1.jpg</img>

Несмотря на то, что наша страна является одним из крупнейших производителей и экспортеров природного газа, далеко не везде есть возможность подключения к централизованной сети газоснабжения. Даже в Ленинградской и Московской областях есть еще немало мест, куда не проведены газопроводы. Именно там часто строятся загородные дома, коттеджные поселки и промышленные объекты. Однако это не означает, что новые дома и коттеджи придется топить по старинке углем или дровами. Для того, чтобы обеспечить их «голубым топливом», достаточно обратиться в нашу компанию и заказать монтаж системы автономного газоснабжения.

<a href=http://www.gazovoz.com/faq.php>чему равен литр сжиженного газ в объеме природного газа</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/catalog.php?id=1943>ufpjdsq генератор</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/faq.php>газгольдер принцып работы</a>

<a href=http://www.gazovoz.com/faq.php>емкость подземная для сжиженных углеводородных газов</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182396
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833