Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2011 21:47 - Цялата истина за ЦСКА и Левски
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1626 Коментари: 1 Гласове:
1



В своята 63 годишна история ЦСКА сложи във витрината си 58 трофея, писа Topsport.bg. Това означава, че червените са печелили средно по 0,92 купи на сезон.

Процентът е доста по-добър от този на вечния съперник Левски - 60 купи за 97 години. Това прави средно 0,62 трофея на сезон.

ЦСКА има и требъл (титла плюс Купа на България и Купа на Съветската армия като второстепенен турнир) - през 1988/89, но нямат дубъл (титла плюс национална купа) от сезон 1996/97 насам.





Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. shtaparov - Не бива да подценяваме обаче...
02.02.2013 19:30
Не бива да подценяваме обаче основната и особена роля на "Партията" за тия "успехи" на ЦСКА.
Те в почти 90% бяха дирижирани умишлено чрез включване на няколко основни механизма на въздействие,което прави успехите им не славни,а позорни! Ако бяха честни,техните "спортни" дейци биха се срамували от такива успехи,постигнати благодарение намесата на "тато" и на "вуйко" в работите на спорта,на недостойното опорочаване на стотици крайни резултати и системното печелене на мачове с помощта на корумпирани съдии! В повечето време от своето недостойно съществуване комунистическият тим ЦСКА,създаден от окупатори и окупаторска армия,бе преднамерено подкрепян от червената власт с най-добрите футболисти на България,без да заплати за тях нито стотинка,което бе престъпление спрямо доверието на хората в честността на спортната борба и гавра с честния труд на останалите отбори!!! Много пъти заради справедлив протест срещу тези червени издевателства и гаври от "А" група биваха изхвърляни футболни отбори,наместо да бъдат наказани виновниците от ЦСКА! И се явиха множество в случаи,когато заради безпаричие и неплащане на заплати от професионалните групи бяха изхвърляни провинциални отбори,докато за същото провинение на ЦСКА нищо не му се случи,въпреки че трябваше отдавна да се е озовал във "В" група! Точно заради тези двойни стандарти и несекваща футболна корупция,свързана с тотализаторските мафии в България,ние и до днес не можем да изградим трайно добър национален футболен отбор,въпреки удивителните ни успехи по всички фронтове в другите спортни дисциплини!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6207945
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833