Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2011 19:08 - Секс скандал с шефа на МВФ
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1107 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шефът на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан се замеси в секс скандал. Той е обвинен в опит за изнасилване.

Инцидентът е станал около 13.00 часа местно време. Тогава той излязъл чисто гол от банята и се нахвърлил директно върху 32-годишната чистачка, която очевидно не е знаела, че той е в апартамента, съобщи БГНЕС. Строс-Кан е наел апартамент 2086 от три стаи в луксозния хотел "Софител", където нощувката е 3000 долара. В началото той е притиснал чистачката до стената и след това я хвърлил в спалнята и отишъл да заключи стаята.

По това време тя обаче е успяла да избяга, но била достигната в коридора до банята, където отново била нападната. Младата дама отново успява да се измъкне и стига до администрацията на хотела, където подава сигнал. Ръководството веднага подава сигнал и полицията идва на мястото на инцидента. Когато полицаите пристигат в апартамента разбират, че Доминик Строс-Кан вече е напуснал хотела и се отправил към летището. Той е свален от борда на самолета десет минути преди полета - в 16.40 часа местно време.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Това, разбира се е версията на ЦВ...
30.05.2011 09:21
Това, разбира се е версията на ЦВЕТНОКОЖАТА чистачка, емигрантка от Гана - най - бедната и серопозитивна страна в Света...там всеки трети има СПИН ! Всъщност шефа на МВФ би трябвало да осъди хотела за рисковия персонал, който наема. А колкото до това че бял би изнасилил негърка...за негърката ще бъде гордост бял да й обърне внимание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203392
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833