Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 21:59 - Убит е най-малкия син на Муамар Кадафи
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 939 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Убит е най-малкия син на либийския лидер Муамар Кадафи при въздушни удари на НАТО, съобщи БТА. Кадафи обаче е останал невредим.

При нападението са загинали също трима внуци на либийския лидер. Той е бил в къщата на сина си заедно с жена си и близки приятели по време на въздушния удар, но не е пострадал.

От НАТО потвърдиха, че са били извършени въздушни удари в комплекса Баб ал Азизия в Триполи, където е резиденцията на Кадафи, но не и смъртта на Сейф ал Араб, и на трима негови внуци.



Тагове:   Муамар Кадафи,   НАТО,   син,   убит,   Либия,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Не мога и не мога да го приема това за ...
01.05.2011 22:05
Не мога и не мога да го приема това за нормално. Гледаме на тези хора като на животни без чувства , а именно арабите особено много държат на децата си. Ако на оня американских черньо му избият децата и внуците ще подлуди света ,всички ще крещят за вендета , а сега това са само новините номер едно по телевизиите. Днес по БТВ особено ми направи вепчатление , че репортажът беше така подготвен , че да внушава едва ли не облекчение у зрителя. Някакви либийски бунтовници нещо като нашите футболни агитки, крещяха че са много доволни от факта. Ужасена съм! Това са живи хора с чувства и това, което правят е изключително неподчтенно!
цитирай
2. gri6o - Това е войната
02.05.2011 09:55
Това е войната в нея няма победители и победени, но за съжаление все още човечеството нее достигнало до това, по-визше развитие
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204334
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833