Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2011 18:02 - РЗС показва лицето на мутренско-милиционерския режим
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 804 Коментари: 1 Гласове:
0



РЗС ще покаже истинското лице на мутренско-милиционерския режим по време на предстоящите местни и президентски избори.Това каза председателят на партията Яне Янев, след заседанието на Управителния съвет. На него стана ясно, че РЗС ще обявят своя кандидат – президент на 18 септември след извънреден конгрес на партията.

Зам.-председателят на партията Атанас Семов е говорил с президента Георги Първанов за сезирането на Конституционния съд. Целта е от Изборния кодекс да бъде отменен текстът, който позволява само на парламентарни групи да имат представители в Централната и общинските секционни комисии.

Заради предстоящите президентски и местни избори РЗС настоява всички народни представители да излязат в неплатен отпуск от 1 май до 23 октомври. Столичната организация на РЗС започва кампания под надслов "Изгони депутатите, вземи им заплатите".

Яне Янев каза още, че родните медии са затънали в слугинаш, а начело на тази негативна класация стои bTV.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. pagan - Принципно идеята е великолепна
11.04.2011 10:07
но не разбрах само, защо точно сега? Къде беше Яне по време на правителствата на Луканов, Виденов, Костов НДСВ и "Светата троица"- БСП/БКП- ДПС- НДСВ?
Една лека забележка: Окончанието "аж" произлиза от френски език, а там се изписва "age", т.е.би трябвало да се пише "слугинаж".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6202909
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833