Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2011 16:17 - Първанов с неясни спомени за Мишо Бирата
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 661 Коментари: 0 Гласове:
1



"Възможно е да е имало разговор между нас, не мога да кажа”. Така президентът Георги Първанов отговори на въпрос на журналист какво е казал на премиера Бойко Борисов във връзка с бизнесмена Михаил Михов – "Мишо Бирата".

"Не съм водил разговор с премиера за чадър над Михаил Михов. Възможно е да сме водили разговор дали са законосъобразни действията срещу него", каза Първанов. Същевременно той каза, че не знаел, че Михов има проблеми с митниците.

По темата с вота на доверие към кабинета президентът коментира, че правителството има стабилно мнозинство, благодарение на подкрепата на "Атака". "Това според мен не е перспективно и не е престижно от гледна точка на европейското присъствие на България, а според мен уязвимо с оглед на едни бъдещи избори", изтъкна Първанов. Държавният глава коментира и вота на „Синята коалиция” ("въздържал се), като по думите му, той е знак, че има дистанциране от политиката, която се е провеждала досега.

Първанов посочи, че това е предупреждение за това, че оттук нататък няма да бъдат безусловно подкрепяни действията на правителството. „Става дума за решения свързани с реформата в икономиката, здравеопазването, образованието и това наистина поставя на голямо изпитание управляващите”, заяви президентът.



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203787
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833