Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2011 12:54 - Танов пързалял с разговорите Борисов и Цветанов
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 590 Коментари: 0 Гласове:
0



"Настоявам за независима комисия в парламента, която да бъде на паритетен принцип. Ваньо Танов говори като човек, който е дълбоко убеден, че е подслушван. Премиерът каза, че е информиран за всичко - съмнявам се". Това каза пред Дарик радио бившият вътрешен министър Румен Петков. "Танов обяснява какви негодници са останалите, с които трябва да работи. Той целият е бял, другите - боклуци.

Свидетели сме на класическа схема", подчерта Румен Петков и заяви, че "още в първата десетдневка на март Танов е бил предупреден, че е включен в мероприятие. Скандалното съвещание в Бояна, такива разговори няма". "Това е много изкривена картина, Танов знае, че е подслушван, другите не знаят и той ги пързаля съвсем по другарски. Това е голям скандал, който няма да бъде подминат от европейските компетентни органи", категоричен бе Петков.

Според Петков, прокуратурата е длъжна да се намеси за някои от разговорите. "Прокуратурата трябваше да иска отстраняването на Цветан Цветанов. Фактът, че прокуратурата не го направи, ме кара да си мисля, че предоставяната пред наблюдаващия прокурор информация, е била много филтрирана", категоричен бе Петков.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6200786
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833