Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2011 12:06 - Мъж жестоко преби двегодишно дете в Бургас
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1876 Коментари: 0 Гласове:
0



Момиченце на две години е със сътресение на мозъка и прехапан език след побой. Побоят е нанесен от 40-годишен мъж, живеещ на съпружески начала с майката. Снощи е възникнал скандал докато семейството се е нямирало на кооперативния пазар "Краснодар" в морския град. Майката е заявила, че след употреба на алкохол мъжът е нанесъл удари с юмрук по главата на детето, съобщиха от полицията в града.

В края на ноември миналата година И.Н. е спечелил от телевизионна игра л.а. "Фолксваген голф 5", но за да го докара в Бургас е потърсил помощта на свой познат.
На 11 януари двамата потеглили към София, като междувременно се договорили И.Н. да препродаде автомобила на познатия си за сумата от 12 000 лв.

Чрез генерално пълномощно, изготвено пред софийски нотариус И.Н. отстъпил правата си върху "Фолксвагена", като зачакал познатия му да заплати уговорената сума.
Между двамата мъже обаче възникнал скандал, когато упълномощеният заявил на И.Н., че сумата от 12 000 лв. пада на 9  500 лв., като разликата по думите на И.Н. била за пари, взети назаем преди време.

На въпросния вчерашен следобед, след употреба на алкохол в района на кооперативния пазар, И.Н. забелязал, че живеещата на семейни начала с него - Б.Д., на 36 години и двугодишното й момиченце говори с майката на упълномощения му познат, работеща като продавачка на пазара.

Афектиран от неполучената парична сума и отношението на познатия си, И.Н. насочил агресията си към двугодишното момиченце, нанасяйки му удари с юмрук по главата, като се мотивирал пред майката на познатия си, че ще продължи с побоите, докато упълномощения не му издължи уговорената за "Фолксвагена" сума от 12 000 лв.

news.bg





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6213494
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833