Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2011 11:16 - Простреляха таксиджия в центъра на София
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 418 Коментари: 0 Гласове:
0



Таксиметров шофьор бе прострелян в центъра на София, съобщи БНР. До инцидента се е стигнало, след като водач на друг на лек автомобил и този на таксито на няколко пъти са се "засичали". Двамата слезли от колите и се сбили, като при сблъсъка се стигнало и до стрелба. Инцидентът станал близо до паметника на Васил Левски около 2 часа през нощта - на кръстовището на бул. "Васил Левски" и "Дондуков". Извършителят е задържан.

В лекия автомобил са пътували Васил и Росица Лингорски. Според първоначалните данни колата е била управлявана от мъжа. Росица Лингорска се е опитала да разтърве двамата мъже, които са се сбили, но таксиметровият шофьор е посегнал и на нея.

Пресцентърът на "Пирогов" съобщава, че шофьорът Емил Денев е приет с прострелна рана на гърдите. Състоянието му е добро и няма опасност за живота му, каза доктор Теодор Атанасов, началник екип на Четвърта хирургия в "Пирогов".
За няколко часа пред сградата на Народното събрание се бяха събрали таксиметрови автомобили. Ситуацията бе овладяна от полицията и жандармерията. Според колега на простреляния таксиметров шофьор контролът за даване на разрешително за притежаване на оръжие трябва да е по-строг.

26-годишният таксиметров шофьор е с над 60 акта за нарушение на правилата за движение по пътищата, информират от пресцентъра на МВР. Той "засичал" няколко пъти в движение друг автомобил, в който пътували мъж и жена.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182216
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833