Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 21:35 - Българската наглост не познава граници
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.01.2011 21:37


Съпруга на български дипломат в Берлин е била заловена при опит за кражба от магазин. 56-годишната българка е хваната на 27 декември м.г във филиал на магазина за хранителни стоки "Кайзерс", съобщава вестник "Берлинер Цайтунг", цитиран от Дойче веле.
Магазинът е в близост до българското посолство в Берлин. От полицията обяснили, че при кражбата ставало дума за "няколко стоки за всекидневна употреба", но не пожелали да дадат повече данни за извършителката.

"Жената няма от какво да се страхува", отбелязва жлъчно "Берлинер Цайтунг" и обяснява, че като съпруга на дипломат тя също разполага с имунитет.

Вестникът припомня и за участта на някогашния български посланик Николай Апостолов, който през 2004 година бе принуден да напусне Германия заради скандал. При опит на берлински полицаи да го спрат за проверка, Апостолов натиснал газта и се опитал да избяга, блъскайки с колата един от полицаите. След инцидента посланикът ни отказал да се легитимира и да даде кръвна проба.

Само преди броени дни пък доскорошният лидер на "Атака" в Шумен Румен Русев, който е и общински съветник, бе хванат с неплатени стоки от охраната на магазин "Кауфланд".

През декември месец миналата година пък стана ясно, че през 2007 г. срещу бившата шефка на Държавен фонд "Земеделие" Калина Илиева било водено следствие за кражба от берлински магазин от известната търговска верига „Карщат“. От компетентния орган не уточняват какво точно е „пипнала“ Калина в реномирания магазин за конфекция, текстил, козметика и домашни потреби.






Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205634
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833