Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2010 11:17 - Българките не са най-красиви
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 2786 Коментари: 4 Гласове:
1



Българките са най-красиви на света е реплика каза от 100% комплексар, но не знам, защо продължава да се повтаря. Няма какво да продължаваме да се заблуждаваме и да трупаме фалшива доза национален патриотизъм на гърба на откровена лъжа. Нашенки били много хубави и това можело да се види от всеки по родните улици. Да, ама не! Явно някои хора си мислят, че добре изглеждащо девойче, което в летните жеги е изкарало по-голямо количество плът на показ е пълна красавица.

Истински красивите жени ги оценяват на световните конкурси, а там както всеки добре знае – България я няма никаква. Това се дължи на две доста тривиални причини, които обаче нашенци никога няма да си признаят. Първо родните конкурси са нагласени и се изпращат кандидатки, които не биха спечелили симпатията дори на кварталното кафене. Второ – нямаме достатъчно красиви жени, които да се изправят със световната конкуренция. Няма какво да се залъгваме – Венецуела, Русия, САЩ, Бразилия, Италия изкарват кандидатки за които ние не можем и да мечтаем. Затова на нас ни е отредена само ролята да повтаряме като зациклила грамофонна плоча репликата, че Българките са най-красиви. Да, ама не!

Бил съм в Турция и Гърция и дори там жените са доста по-красиви от нашите прехвалени гърли, но това никой не го отчита. Там обаче за разлика от тука, не е прието да се ходи с прашки, които се показват с 3 сантиметра над дънките. Няма я излишната показност и натрапчивост, като например всяка трета жена да си изкарва на показ гръдната обиколка и да мисли, че по-красива от нея няма. Стига вече комплексаршина и празни приказки. Време е да признаеш чуждата красота и да се радваме, че света е станал глобален.

  Дори и нашите фолк диви нямат собствено излъчване, а копира куклата Барби. Дори нямаме наш модел на красота, а на всякъде тръбим – вижте нашите българки, те са толкова красиви. Защо италианки и бразилки са непрекъснато канени от световни модни агенции, а нашите най-красиви българки ги няма там. Крайно време е да се разделим с фалшивото си самочувствие, че в България са най-приказно красивите жени. Тук всичко е менте и жените ни не правят изключение от това.


Тагове:   красота,   мода,   жени,   българки,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. . ...
23.12.2010 12:53
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА Е САМАТА ИСТИНА.....
АМА ГЪРКИНИТЕ........:) НЕ БИХ КАЗАЛ
цитирай
2. анонимен - Ееее нищо не каза. Какви красиви ...
28.02.2012 22:09
Ееее нищо не каза.Какви красиви жени има в България.С красиви черти на лицето и готини тела.А това коя канят по световните модни подиуми зависи най-вече от това дали въпросната гърла е правила секс достатъчно пъти с правилните хора.Ти нали не си мислиш наивно че излязъл някой фотограф от елитна модна агенция да се разходи до Бразилия и видял невинна девушка-амазонка да се къпе в реката и тя била неземно красива и тн и тн.Всичко в тоя бизнес е химия,инжекции,пластични корекции,секс,наркотици и тн.Позагледай повечето световни хубавици не че наще са свет ама почти всички използват някакви стимуланти почти нон стоп.Техниката напредна приятелю на света има много вещества които служат за всичко.Както казваше един познат"Всичко на тоя свят ако не е физика е химия"
цитирай
3. shtaparov - Не са ама са!
02.03.2012 00:26
Не са ама са!
цитирай
4. анонимен - Са!Като цяло!Огледай се по-добре!
21.10.2012 23:44
Са!Като цяло!Огледай се по-добре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208846
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833