Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2010 14:21 - Иво Сиромахов предизвика интернет скандал - крал реплики
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Моралният стожер Иво Сиромахов се замеси в скандал сред българските потребители в Twitter. Срещу сценариста има обвинения, според които той си присвоява забавните реплики, на които попада в социалната мрежа, пише Avtora.com.

Така преди около 2 седмици, когато в медиите излезе новината, че се предлагат 400 хиляди евро награда за главата на Бойко Борисов, потребител с псевдоним Arhivatora публикува в профила си в Twitter коментарa: "С"я не разбрах - тия 400 хиляди, дето ги искат, трябва да пращаме SMS-и или кво?".

Часове по-късно същата реплика е написана на стената  във Facebook профила на Иво Сиромахов, а ден по-късно  е  казана от него и в "Шоуто на Слави".

След това "съвпадение" упорито започват да се появяват и още нови такива. Сред тях е: "Чудя се защо актьорите в порнофилмите накрая свършват сами. Предполагам, че е от солидарност към зрителя", появило се в профила на Stoynoff в Twitter на 4 ноември и по същата схема - скоро и в профила на сценариста във Facebook. По този повод бе създаден специален канав в Twitter, в който сценаристът е обект на  злободневни коментари от страна на различни потребители.

lifestyle.bg




Тагове:   скандал,   крал,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208350
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833