Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2010 21:53 - Гръмнаха банкер след свада за предимство
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове:
0



Банковият шеф от Кубрат Николай Момчев бе прострелян от упор при масов бой заради отнето предимство на пътя. 55 сачми са надупчили тялото му и са поразили кръстната кост, бъбреците, пикочния мехур и червата, съобщава подробности за мелето в неделя "24 часа". 34-годишният Момчев, който е началник на офиса на Райфайзенбанк в града, е в много тежко състояние, с опасност за живота и голяма вероятност за фатален край.

Полицията в Разград изяснява кой е виновен за стрелбата - 40-годишният шеф на сигурността в община Кубрат Милен Симеонов или 15-годишният му син Симон, който изнесъл ловния автомат от вкъщи и го държал в ръце по време на инцидента.

В неделя следобед банковият шеф се засякъл на улица в Кубрат с Милен Симеонов. Момчев не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството на Симеонов. Двамата спрели колите си, излезли и започнали да се разправят, въпреки че нямало никакви поражения по автомобилите. Дошъл и полицейски патрул, но Момчев и Симеонов отказали да подпишат протокол, поясниха от полицията в Разград.

Около 19,30 часа банкерът и 31-годишният му брат Филип отишли пред дома на Милен Симеонов, за да се разправят отново.

Те изчакали общинския чиновник да се върне вкъщи от тренировка във фитнес залата и започнали скандал на улицата, който прераснал в бой. В мелето се намесили и двама минувачи, които се опитали да разтърват биещите се мъже.

В разгара на скандала 15-годишният Симон, син на охранителния шеф, отключил касата и извадил ловния автомат "МП Байкал" на баща си. После го заредил с 3 патрона. На улицата момчето стреляло във въздуха два пъти. Единият от минувачите хванал ученика през кръста, за да го отстрани, но в това време той произвел изстрел. Дулото на карабината било почти опряло в таза на Момчев, гласи основната версия на случката.

БЛИЦ



Тагове:   банкер,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208076
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833