Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2010 14:43 - По-евтино море през септември
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-търсени за почивка на море от българите са "пакетите" за 5 и 7 дни с включени закуска и вечеря, следвани от тези с три хранения. Чужденците също предпочитат туристическите пакети, но за по-дълъг период - от 10 дни.

Нашите морски курорти вече предлагат цени, подобни и даже по-добри от тези на курортите в съседни Гърция и Турция, коментира за БТА Елена Иванова - председател на Съюза на собствениците в Несебър.  Цените за нощувка в хотелите на територията на община Несебър варират между 25 и 70 лева. В комплекса "Слънчев бряг" може да се нощува за 120 лева на човек, като в цената на нощувката е включено всичко, свързано с почивката.

Част от хотелите са резервирани до края на септември. През първата десетдневка на септември се освобождават базите, които имат сключени договори с туроператори от Централна Европа. Местата им се очаква да бъдат заети от българи, които могат да почиват на преференциални цени.

През септември се очаква намаление на нощувките в "Слънчев бряг" средно с 25 на сто. За българи се предлагат специални цени за уикенд пакети. Те са изключително подходящи за семейства с деца, особено в хотелите, където се предлагат СПА-услуги с вътрешни басейни, информира Иванова.



Тагове:   море,   лято,   цена,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203879
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833