Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2010 13:39 - Как да почивате на Хаваите и Карибите
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 718 Коментари: 0 Гласове:
0



Искате да посетите едни от най-известните туристически дестинации в света - Хавай, Аспен, Ню Йорк, Париж, Лондон? Ако парите имат значение за Вас, то добре ще е да прочетете следните редове, от които ще спестите между 20 и 50% за почивката си. Аспен: Ако се насочвате към един от най-известните ски курорти в света, то най-добре ще е това да е в началото на декември или през януари. В този период ски-пистите и ресторантите не са препълнени, а цените в хотелите са значително по-ниски.

Карибите: Най-доброто време за почивка на Карибите са май и юни месец. Цените през тези месеци са с около 50% по-ниски, а плажовете са тихи и спокойни. Цените могат да паднат дори повече от юли до ноември, но имайте предвид, че това е сезона на ураганите. Дисни: За да спестите от посещението си в Дисни не отсядайте в близките хотели. Най-добрите месеци за посещение на увеселителният парк са тези, в които децата са на училище, като например от септември до декември. Хавай: Рецесията накара една от най-скъпите туристически дестинации да намали цените в хотелите, а авиокомпаниите пуснаха с 1/3 по-евтини билети. Традиционно слабият сезон за Хавай е от септември до декември, когато обаче може да превали през дните от отпуската Ви.

Лондон:
От ноември до март посещението Ви в Лондон може да излезе доста по-евтино. Цените на хотелите са най-ниски в този период от годината, а авиокомпаниите Virgin Atlantic и British Airways предлагат доста промоционални цени. Ню Йорк: И тук кризата е виновна за спада в цените на голяма част от хотелите. Най-добрите вериги обаче остават все така скъпи. Затова планирайте почивка от януари до март, за да сте сигурни, че ще можете спокойно да си направите резервация в ресторант, или дори да си закупите билет за Бродуей. Париж: Ако не искате да харчите цяло състояние в Париж, то трябва да отидете от края на октомври до март месец. Това е и периодът с най-големите остъпки, както за туристическите атракции, така и за пазаруване.

Profit.bg


Тагове:   лондон,   париж,   как,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203511
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833