Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2010 15:50 - Нов гаф на Божидар Димитров
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 1043 Коментари: 2 Гласове:
2



„Вчера гледам нашите българки голи, зърната на циците. А рускинята – не. И най-долната курва да е. Забрадката й тогава вътре", заяви министърът без портфейл. Така в петък, в интервю пред bTV, министър Божидар Димитров изказа недоволството си от облеклото на поклонниците пред мощите на свети Йоан Кръстител, които влизали в църквата разголени. Министърът се похвали, че мощите на светеца вече будели голям интерес, особено у чужденците.

Димитров влезе в нов скандал заради "изпуснати думи". В разговор с репортер министърът използва груб език по адрес на "народа и колегите": "Защо, майка му стара, защо бе толкова злоба. Ей, това не мога да си обясня при тоя шибан народ и тея шибани колеги. Защо такава злоба към колегата си?"

Разговорът е между министър Димитров и колега от в. „Дневник”. Поводът - съмненията на някои археолози доколко са истински и автентични откритите наскоро мощи на св. Йоан Кръстител.

БЛИЦ



Тагове:   нов,   гаф,   Божидар Димитров,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Чест му прави,
08.08.2010 16:25
независимо от по-особения не академичен стил, че има смелостта открито да заяви това, което други мижитурки не смеят да кажат .
А че мощите будят голям интерес и у чуждунците, може само да ни радва, но ИЗГЛЕЖДА ТОВА СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ С НЕУВРЕДЕНО САМОСЪЗНАНИЕ.
ОСТАНАЛИТЕ ПРОСТО СА ОСТАНАЛИ НЕ ДОРИ В ХХ, А В ХVІІІ ВЕК !
цитирай
2. анонимен - Човека се опитва да надбяга Батето и ...
08.08.2010 22:54
Човека се опитва да надбяга Батето и Р.Петков... Пие от САБАХЛЕМ,затова бърка постоянно! Не е смешно, трагично е - Те,властта, са олицетворение на действителната държава- в несвяст и пред колабс!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204800
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833