Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2010 11:20 - Млад злодей съсече с брадва съдия в бар
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 415 Коментари: 0 Гласове:
1



Младеж с дебело кримидосие от Враца вилня в пиано бар и разсече с брадва гърба на частен съдия-изпълнител. Инцидентът е станал 18 минути след полунощ в четвъртък в заведение “Карамел”, писа Труд.

Същата нощ там е имало фолкфиеста и било претъпкано с посетители. Около 23 ч в заведението влязъл Стефан Петков-Мачката (19 г.) с дебело криминално досие за грабежи, кражби, увреждания на имущество, телесни повреди и пет присъди.

На път за бара той се сдърпал с един от посетителите - Иво Тодоров-Свинята (33 г.). След намеса на клиенти Мачката бил изхвърлен от “Карамел”.

Въпреки бодигардовете 40 минути по-късно Стефан се върнал в заведението, въоръжен с брадва и нож. Разярен започнал да ломи имущество, но въпреки това охраната не подала сигнал в полицията. Сторил го Иво Свинята, но чак когато бил намушкан с нож.

Иво Тодоров е настанен в болница с рани на дясната предмишница и лявото коляно. Пак там е и частният съдия-изпълнител Георги Борисов (45 г.). Той е нападнат от Мачката с брадва в гръб. Има дълбока порезна рана на дясната плешка, съобщиха лекари.

“Много нелепа ситуация. Бяхме на една маса с бащата на Стефан. Когато възникна първият скандал, се опитахме да го потушим. По-късно, виждайки размахваната брадва, се спуснах да предотвратя сигурно убийство. Така бях наранен”, разказа съдията. След екшъна Мачката се укрива. Той е дете на разведени родители.

Майка му е на гурбет в чужбина. Баща му е началник на отдел “Здравен контрол” в РИОКОЗ-Враца. Освен плащане на финансова издръжка на младежа той отдавна се е отказал да се грижи за него или да го превъзпитава.



Тагове:   млад,   бар,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6196718
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833