Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2010 22:06 - Междуетническа война в София? Цигани убиха куче на българин, той ги стреля с пистолет!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 722 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 12.07.2010 22:08


image Поредният здрав екшън между българи и цигани е факт! При това само 8 дни след убийството на 24-годишния Борислав Райнов, което доведе до сериозни дебати и вълнения в публичното пространство.

От пресцентъра на МВР съобщиха за открита стрелба тази нощ на ул. „Суходол“, която е в района на циганската махала в столичния квартал „Захарна фабрика“. Сигналът е бил подаден около 2:30 часа на тел. 112.

Според информацията трима души са били пострадали, като двама от тях са простреляни в краката, а третият – в областта на таза. Всички те са цигани и са криминално проявени заради кражби, а единият дори е бил обявен преди време за издирване. Те са били откарани в болница, а малко по-късно двама от тях са били освободени, гласи комюникето на МВР.

imageВ хода на проведените оперативни действия, два часа по-късно е задържан извършителят – 60-годишен мъж. По първоначални данни той бил провокиран от чести междусъседски скандали. Задържан е за 24 часа, информират още от вътрешното министерство.

По данни на БНР скандалът е започнал заради убито куче. Един от пострадалите разказал, че около 2:00 часа тази нощ е бил в района заедно с двама приятели. Те са били пресрещнати от въоръжения мъж, който започнал да ги заплашва с мотива, че са убили кучето му. Малко след това изкарал автомобила си  – черен Мерцедес, и подгонил групата, стреляйки. Според нападнатите стрелецът и друг път е проявял агресия.

След като открил огън по циганите, нападателят избягал, но по-късно е бил задържан. Mъжът не е от цигански произход, уточняват от МВР.

От „Пирогов“ съобщиха, че при тях е приет 26-годишният С.К. Той е с прострелна рана в слабините и е настанен на лечение в Първа хирургическа клиника. В болницата е и П.К. на 20 г., който е прострелян в областта на коляното. След медицинска помощ младият мъж е освободен за домашно лечение.

Дали смъртта на Боби няма да додеде до поредица от подобни инциденти и задълбочаване на конфликта, който да прерастне в открита война между българи и цигани в столицата? Нека Цветан Цветанов и неговите хора кажат!

razkritia.com

 razkritia.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Войната е факт.
12.07.2010 22:16
Когато на едно място се съберат много мангасари, войната е неизбежна. Те ни изтласкват и прогонват, затова ще ядат дебелия край.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6212748
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833