Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2010 21:52 - МВР респектира с: Казвай веднага, 'щот' ще те боли много
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове:
0



Видеоклип, в който ясно се чува как полицай заплашва с насилие задържан, за да признае вината си, разпространи пресцентъра на МВР. Репликата „Казвай веднага, "щот" ще те боли много" ясно се откроява в репортаж, пуснат в страницата на Министерството на вътрешните работи, с който Дарик разполага. Видеото е публикувано по повод операцията на ГДБОП и СДВР, при която бяха задържани общо 24 дилъри на дрога в столицата.

Репликата, изтървана във видеото от служител на полицията, който участва в операцията, е насочена към един от задържаните. При акцията, заснета от МВР, бяха арестувани общо 24 души, сред които 18 наркодилъри и техни клиенти. Сред тях са и четиримата организатори на групата за разпространение на дрога. Полицаите са претърсили жилищата на задържаните, които са ползвани за складове за съхраняване на стоката. Иззети са около 3 кг амфетамини, марихуана, кокаин и екстази. При обиските са иззети сим карти, 60 мобилни телефона, седем от които са ползвани за поръчки на наркотици, 15 000 лева - в български пари и евро, спечелени от продажбата на дрогата.

След ареста на бившият министър на отбраната Николай Цонев МВР разпространи видеозапис, в който зам. градския прокурор Роман Василев обяви Цонев за престъпник. В последствие заради репортажа избухна скандал и Роман Василев получи наказание за репликата си.

ВИЖТЕ ВИДЕОРЕПОРТАЖА.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204024
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833