Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2010 10:01 - Стоичков вариант за треньор на Мексико
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 649 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.07.2010 10:56


imageХристо Стоичков е един от вариантите за национален селекционер на Мексико, след като Хавиер Агире подаде официално оставката си. Шансовете на Камата обаче са нищожни, защото всички специалисти смятат, че постът ще бъде даден на Мануел де ла Торе, който води местния Толука.

Стоичков в момента е безработен, след като напусна южноафриканския Мамелоди Съндаунс след скандал с президента, пише "24 часа". На световното първенство в ЮАР той е коментатор точно за мексиканска телевизия, както и за каталунския вестник "Спорт".

Мексиканците напуснаха Мондиала след загуба с 1:3 от Аржентина на 1/8-финалите, която дойде след най-грубото ощетяване от страна на съдиите. Топреферът на Европа Роберто Розети зачете гол на Карлос Тевес от чиста и очевадна засада, след което тимът на Агире рухна психически. Мексиканският наставник стана поредната жертва сред треньорите на световното първенство. С поста си се сбогуваха имена като Ларс Лагербак, Раймон Доменек, Пол льо Гуен, Марчело Липи, Радомир Антич. Очаква се да има промени при почти всички отбори, които отпаднат преди 1/2-финалната фаза.

Стоичков отблизо следял и "Уимбълдън" заради своята съгражданка Цветана Пиронкова, която вчера отпадна на 1/2-финалите на най-престижния турнир от рускинята Вера Звонарьова. Според Камата това е уникален успех и невероятен пробив за българския спорт.

БЛИЦ



Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203736
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833