Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2010 20:23 - Веселин Маринов блъсна човек и избяга
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 632 Коментари: 1 Гласове:
1



Веселин Маринов е ударил пешеходец с огромния си джип "Рейндж Роувър", след което си е тръгнал от местопроизшествието. Скандалната информация разпространява столичен седмичник, позовавайки се на очевидци на пътния инцидент, пише БЛИЦ.

В края на миналата седмица изпълнителят на "Горчиво вино" връхлетял върху млад мъж посред бял ден на централния софийски булевард "Цар Освободител". На жълтите павета машината на Веско с многозначителен регистрационен номер 9999 набила спирачки, но въпреки това отпратила на няколко метра пешеходеца. Момчето се изправило, докато през това време звездният шофьор излязъл от колата пребледнял.

"Размениха си 2 думи и Веселин Маринов го потупа по рамото и го прати да си ходи. Всички бяхме втрещени как така не го закара в болница, а го остави на тротоара. Младежът може да е в шок или да е получил комоцио - неприятностите обикновено възникват след 40-ата минута", коментираха очевидци на случката. След като Маринов и джипът се отдалечили от пешеходеца, блъснатият младеж приседнал на бордюра и част от присъстващите свидетели го наобиколили. По думите им момчето било видимо зашеметено и му отнело доста време преди да се изправи на крака и да продължи по пътя си.

"Това е безобразие! Звездите в България си позволяват всичко. Така беше и с Максим Стависки, който караше като луд огромния си джип. Изглежда така е и с Веселин Маринов", възмутено обясняват гражданите. Самият Веселин Маринов обаче има друга вeрсия на случилото се.

"Карах си колата по "Цар Освободител" и точно преди сладкарница "България" в съседното платно беше спрял микробус. Някакво момче пресичаше пред него и изглeжда не ме видя. Аз натиснах спирачки и пешеходецът само си опря ръцете в капака. Веднага слязох. Другите шофьори ме изчакаха, както бях спрял по средата на платното. Момчето се извини, че не е погледнало, каза, че няма нужда от помощ и си замина. Смятате ли,ч е ако беше нещо сериозно, щеше да бъде потулено? Не съм такъв човек. Аз също се изплаших доста. Друг на мое място щеше да крещи и псува, а не да излезе и да провери как е пешеходецът", коментира Маринов.


Тагове:   човек,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - Стига сте вярвали на лъжите!
03.07.2010 15:02
Това са пълни глупости, как може да има толкова злоба по този свят, какви са тези глупости "На косъм от смъртта". Човек трябва да е луд да си помисли, че толкова човеколюбив и сърдечен човек като Веско Маринов би оставил човек на пътя дори и да няма никаква вина за случилото се. Човекът просто е минал, Веско е набил спирачките и изобщо не и бил ударен, какви са тези филми в които се вкарвате??? И въпреки това е слезнал от колата, за да се увери лично, че момчето е добре и когато е разбрал, че всичко е точно е продaлжил с ангажиментите си. И брат ми веднъж го блъсна леко кола, хората слезнаха, видяха, че е добре и си тръгнаха, не е имало никакво съдилище, никакво нарушение на закона - нищо...
А и като на момчето нищо му няма защо лекарите да се занимават с него като през това време могат да спасят живот?!
Лесно е да говорите, да плюете и да се подигравате на човек, който е постигнал нещо и който ще остави нещо след себе си и по този начин да се успокоявате за вашите неуспехи. И никак не е етично и професионално да се пишат някакви глупости и измислици, без изобщо да знаете истината. Грозно е и лично мен ме отвращава! Но има Господ, той вижда всичко! Така че, нека бъдем по-добри! Да не се обединяваме в лошотията и пошлостта, а в хубави каузи за спасяването на нашата страна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6204300
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833