Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 09:26 - Бразилска класика срещу Чили
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 778 Коментари: 1 Гласове:
1



image
Бразилия се класира за 1/4-финал на световното първенство, след като победи с 3:0 Чили в първия си мач от директните елиминации. Точни за "Селесао" бяха Жуан, Луиш Фабиано и Робиньо. Следващият съперник на Бразилия ще бъде Холандия, която победи с 2:1 Словакия.

На практика Бразилия реши всичко в мача още през първото полувреме. Централният защитник Жуан даде начало на фиестата с гол в 34-ата минута. При едно центриране от корнер футболистът на Рома се извиси над защитата на Чили и с точен удар с глава матира Браво, писа Топспорт.

Само 4 минути по-късно "Селесао" отново имаше повод за самба и радост. Магическа контра-атака, преминала през Робиньо и Кака, изведе Луиш Фабиано сам срещу стража на противника. Нападателят на Севиля елегантно финтира съперника и на празна врата вкара третия си гол от началото на Мондиала.

Точка на спора сложи Робиньо след почивката. В 59-ата минута футболистът на Манчестър Сити завърши отлична бърза атака и мушна трети гол във вратата на Чили. До края на мача момчетата на Биелса можеха да вкарат поне почетен гол, но Жулио Сезар се справи блестящо с опасни удари на Суазо.



Тагове:   футбол,   победа,   Чили,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. hristo27 - А какво ли ще бъде Бразилия-Арже...
29.06.2010 09:42
А какво ли ще бъде Бразилия-Аржентина !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182498
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833