Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 17:00 - Лош късмет за сървайвърката Меги Дерм – яде бой с кучешка каишка
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.06.2010 17:00


След като закопчаха в ареста 17 от участниците в различните сезони на „Сървайвър”, заради нарушаване на обществения ред, Меги Дерм отнесе боя, заради кучетата си. Сървайвърката е била причакана и пребита зад хотел „Хилтън”.

Меги станала жертва на 50-годишна жена, която разхождала породисти псета със сина си. При вида на импровизирания пикник и кутретата, които шавали наоколо, побесняли и започнали да крещят и да обиждат, че в този парк нямало място за помияри.

Бизнесдамата се разположила на пикник с асистента си Ангел Илиев и с три кученца, които била намерила на улицата, прибрала у дома и съживила. Заедно с Дерм бил и 11-годишният й син Боби.

Побойниците се приближили към тях и започнали да ги заплашват, повече да не са видели в тази част на София. Жестокостта на нападателите стигнала крайни граници, когато започнали да душат едно от палетата. Пострадал и асистентът, който приключил  битката с издрано лице.

В стремежа си да предпази детето си, да отърве колегата си и четириногите, Меги отнесла удари с кучешката каишка. Лицето й било посинено, а главата й разбита от металния карабинер. Едва успяла да се обади на полицията.

Майката и синът вече са заловени, а сървайвърката се подготвя да води дело срещу тях.

Меги е известна с любовта си към домашните любимци. От години за своя сметка тя се грижи за улични кучета, кастрира ги и им намира стопани извън България. Пренася ги до дома си на остров Зюлт, в Северно море и там чрез обяви в местната преса им намира дом. За миналата година Меги споделя, че е помогнала така на 35 кученца.

razkritia.com



Тагове:   Меги,   бой,   късмет,   каишка,


Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6180942
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833