Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2010 23:36 - Аржентина на четвъртфинал след 3:1 срещу Мексико
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
0



Аржентина надделя над Мексико с категоричното 3:1, в 1/8 финалната среща между двата тима от Световното първенство в ЮАР.

През първата част Тевес изведе Аржентина напред в резултата в 25-ата минута след пас на Меси, оставил го зад отбраната на съперника. При повторенията на ситуацията се видя, че Тевес бе в положение на засада, но до отмяна на попадението така и не се стигна.
 
Голмайстор за 2:0 за състава на Диего Армандо Марадона стана Гонсало Игуаин, разписал се в 33-ата минута, след грешка на Осорио в мексиканската отбрана. За 3:0 бе точен отново Тевес, с удар отдалеч в 52-ата минута. Крайното 3:1 оформи новото попълнение на Манчестър Юнайтед – Хавиер Ернандес, който премина през двама от бранителите на аржентинския отбор и вкара топката във вратата на Ромеро.

В началото на двубоя превъзходството бе на страната на Мексико, чийто футболисти последователно удариха напречната греда (Салсидо в 8-ата минута), а още в следващата атака и можеха да открият резултата, но удар на Гуардадо мина встрани от вратата на Аржентина.


Тагове:   футбол,   Аржентина,   Мексико,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6210958
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833