Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2010 09:20 - Юри Галев – без здравни осигуровки
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.06.2010 09:21


Състоянието на простреляния вчера бизнесмен Юри Галев е относително стабилно, но все още има опасност за живота му, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

В момента той е на апаратно дишане, като благодарение на оперативните интервенции е преодоляно шоковото състояние.

Припомняме, президентът на футболен клуб "Рилски спортист" и бивш общински съветник в Самоков вчера бе приет в „Пирогов" с пет огнестрелни рани. Той е с лезия на тънкото и дебелото черво. Нараняванията на Галев са транзиторни, като на три места куршумът е наранил тънкото черво и на едно дебелото.

Според началника на реанимацията в „Пирогов" доц. Стоян Миланов се очакват усложнения, свързани с огнестрелните наранявания.

Пострадалият е настанен за лечение в централна реанимация след две животоспасяващи операции, извършени от хирургичен и травматологичен екип.

При направената проверка от администрацията на болницата е установено, че Юри Галев е здравно неосигурен.

В сутрешния блок на БиТиВи бившата съпруга на бизнесмена Елизабет Михайлова заяви, че не е чувала мъжът й да се занимава с дърводобив и отрече зад покушението му да стои т. нар. дървена мафия в региона, каквато е и една от версиите, по които работи полицията.

Михайлова подчерта, че бившият й съпруг не е участвал в заменки по времето, когато е бил общински съветник и допълни, че всички имоти, които има са от наследство




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6182621
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833