Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 17:29 - Сидеров се кандидатира за президент
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 498 Коментари: 1 Гласове:
0



Волен Сидеров категорично и безапелационно заяви участието си в президентските избори. Това означава, че той ще е сред реалните конкуренти на ГЕРБ за президентския пост – вождът на „Атака” винаги е имал силни позиции сред обществото.

Борисов пък заяви, че техният човек на изборите ще бъде сегашният вътрешен министър Цветан Цветанов. Въпреки това обаче премиерът неведнъж даде индикации, че в последния момент може и самият той да се кандидатира за поста президент. В двата случая Волен Сидеров е опонент на Бойко Борисов, с когото до вчера играеха заедно на политическия небосклон.

Досега „Атака” играеха
ролята на верните кучета на кабинета, като подкрепяха всяко решение на управляващата партия, макар то да не отговаря на политиката на националистите. Затова беше повече от странно защо „Атака” така сляпо се е вкопчила в полата на ГЕРБ.

Но ето, че едва сега
тънкият замисъл излезе наяве. Подкрепяйки и хвалейки правителството, вождът на „Атака” постепенно привлече симпатиите и доверието на електората на ГЕРБ.

razkritia.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
1. анонимен - дидо
18.06.2010 17:59
Боленчо превърна АТАКА от свястна партия в семейна партия! Незнам колко от електората му останаха да го подкрепят. Хората се отвратиха от него и мисля че че по вече сам си вярва на приказките които приказва ! Така че новото му амплоа е невъзможно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6208846
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833