Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2010 16:10 - Истината за победителите в „Биг брадър“ Кузмови- секс, наркотици и рок енд рол- с видео
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
-1



С безпрецедентни 68% снощи семейство Кузмови от Пловдив спечели „Биг брадър фемили” и грабна голямата награда от 200 000 лева, апартамент в София и автомобил. Любимците на продуцентите от самото начало на предаването, сякаш се разминаха най- леко откъм нежелани гости в къщата и неприятни разкрития около живота им в реалността.

Максимата „секс, наркотици и рок енд рол” важи с пълна сила за Ели и Веско, разказват техни познати от града imageпод тепетата. Образът, който се опитваха да изградят за пред зрителите на шоуто, е доста по- различен от действителния им. Но Кузмови, които уж нямаха стратегия, все пак се опитаха, и явно успешно, да скрият малките си мръсни тайни.

Семейство Адамс, както ги представиха при влизането им преди 3 месеца в къщата на „Биг брадър”, освен разкрепостени в мисленето, били доста освободени и в действията си. Ели и Веско били почитатели на груповия секс, разнася се слух из Пловдив. А секс- играчките били неразделна част от любовната им игра. Според запознати, Кузмови можели да сложат в малкия си джоб image порноактрисата Анджелика и съпруга й Радо, които постоянно парадираха със секс- експериментите си. Само че Ели и Веско решили да спестят пикантериите, заради присъствието на децата им в къщата, което определено щеше да ги лиши от голямата награда.

Някак остана встрани и фактът, че Кузмови редовно си пафкат трева. Веско се изпусна веднъж, но тв- зрителите явно имат къса памет. Ели, както стана ясно от детекторът на лъжата, пък не спряла да пуши марихуана, дори по време на бременността си.

Побоищата, за които самата Кузмова разказваше в първите дни на шоуто, също останаха незабелязани. Историите как Веско я провисил с главата надолу през терасата и снимките със синините на Ели, които тя самата си беше направила и предостави на продуцентите, също явно са нормални неща за 68 % от зрителите гласували за Кузмови.

Това ли е най- достойното бг- семейство? ВИЖ ВИДЕОТО:

skandalno.net




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205338
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833