Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2010 14:14 - Борисов замаза „двубоя" Дянков - Цветанов
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 559 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Според премиера Бойко Борисов няма конфликт между двамата вицепремиери - Цветанов и Дянков. Казаното вчера от Дянков по адрес на Цветанов - „МВР по-малко да говори и повече да работи", според премиера Борисов не е забележка или съвет, съобщи news.bg.

Той не посъветва Цветанов, а каза, че в Америка тези които много работят, малко говорят и обратното". Според Бойко Борисов Цветанов често говори, защото има достатъчно свършена работа, която да коментира.

Това, че е толкова желан гост в медиите показва, че е актуален и е свършил много работа - не виждам лошо. Искате да ги спра да участват в сутрешни блокове?", попита Борисов и подчерта: „Оценките на министрите и на вицепремиерите ги давам аз."

Премиерът припомни, че още преди две седмици е заявено, че ще им бъде много мъчно на тези, които се занимават с контрабандата и каза, че надпреварата е кой повече е заловил от другия.
Конкуренцията е стимул, подчерта Борисов: „Аз ги сумирам и накрая ще кажа кой е първи, кой втори в тази надпревара, а тя е в полза на държавата."

Премиерът е категоричен, че този подход е конструктивен, резултатите го показват - „Милиони кутии контрабандни цигари, милиони бутилки алкохол,... производителите заявяват стотици хиляди повече бандероли за следващите месеци. Ще ги гоня докрай - докато не започват 100% да си плащат всички бандероли - не ги третирам като производители и ще имат проблеми всеки ден", предупреди Борисов.

Той допълни, че ще ги покани в момента, в който „бизнесът им стане бял" - „ако не, ще им затворя завода и то скоро".




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6203694
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833