Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 13:06 - Победителката на "Евровизия” с порно филм!
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 861 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.06.2010 08:24


image 19-годишната германка Лена Майер-Ландрут, която спечели 55-ото издание на „Евровизия", се е снимала в еротичен филм.

Розовата лента е била излъчена през септември 2009 г. по RTL, пише "Монитор". Самият филм е бил заснет в началото на миналата година, когато Лена е била все още непълнолетна.Година по-рано, все още непълнолетна, тя показва прелести в еротичен филм, излъчен по RTL.

По сценарий в 3-минутната сценка бъдещата победителка на „Евровизия" прави секс в басейн с непознат младеж. Полицията обаче вижда разгорещените любовници и ги погва. Преди това обаче голите гърди на непълнолетната Лена се показват над водата на няколко пъти.

„Да, аз съм се снимала, но не съжалявам за това. Все пак не става въпрос за някакъв порнофилм. Тогава не знаех, че ще покажат това видео по телевизията. Може би сега не бих се снимала така", заяви Лена Майер-Ландрут, която по онова време още е ходела на училище.Между другото 19-годишната певица е от доста високопоставено семейство.Дядо й Андреас Майер-Ландрут дълги години е бил посланик на ФРГ в СССР.

Малко преди финала на „Евровизия" в Германия се разрази гореща дискусия дали момиче с такова съмнително поведение е достойно да представи страната си на конкурса. След като го спечели обаче, никой в родината й вече не роптае, а сценката в басейна стана сред най-гледаните клипчета в интернет. Самата Лена призна, че е в шок от победата на „Евровизия 2010".

Тя се появи пред медиите с тениска с номер 1 и заедно с немските журналисти няколко пъти изпя Ich liebe Deutschland, след което поздрави съотечествениците си с победата в 55-ото издание на песенния конкурс.

"Искате да знаете какви са моите чувства: шок! Мисля, че това е невероятно. Истински щастлива съм. Това е много голямо събитие в живота ми. Това е пълно безумие", призна изпълнителката на победилата песен "Сателит". Въпреки вълнението от победата Лена Майер-Ландрут споделя, че "победата е много добра, но не е целият живот".
.



Тагове:   Германия,   филм,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6205361
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833