Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 14:58 - Баща отвлече и преби 14-годишен, закачал щерка му
Автор: nmedia Категория: Новини   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
0



Около 20 часа в неделя на булевард “Стефан Стамболов” в Хасково трима хасковлии на 43, 37 и 34 години качили насила 14-годишен тийнейджър в лек автомобил “Форд Ескорт” и го отвели в близост до картинг пистата край града. След като го заплашили, го пребили. Момчето е с леки наранявания по главата, врата и десния крак, съобщи БЛИЦ. Деца от улицата видели похищението и казали на бащата на момчето. Таткото от своя страна звъннал в полицията.

Полицията незабвно заградила мястото около картинг пистата. Похитителите се уплашили и довели в полицейското управление младежа.

В хода на разследването станала известна и причината за отвличането и побоя. Най-възрастният от мъжете решил да накаже момчето, защото от известно време изнудвало дъщеря му за пари. Преди време между двамата тийнейджъри имало “закачки”, но нещата приключили. След това обаче 14-годишният започнал да изнудва момичето и то било принудено да краде от къщи и да му дава парите. Когато родителите спипали дъщеря си да краде, тя била принудена да признае на кого дава парите.

Бесен, таткото на момичето тръгнал да се саморазпрявя. Той викнал двама свои приятели и тримата решили да откажат невръстния изнудвач от мераците му да си пълни джоба с рекет.

По непотвърдена информация връзката между момичето, което е на 13 години и момчето е била краткотрайна и се е изразявала само в един единствен акт на орална любов от страна на момичето.



Тагове:   баща,   полиция,   МВР,   щерка,   отвлече,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmedia
Категория: Новини
Прочетен: 6207883
Постинги: 4360
Коментари: 2107
Гласове: 2833